Specialistii nostri au solutii de amenajare cu plante naturale rezistente in spatii de birouri cu conditii de luminozitate variabila si sisteme de climatizare automatizate.

Consideram ca fiecare parte a unei cladiri este ca o extensie a casei sau a spatiului de lucru al chiriasilor. De aceea, fie ca este vorba despre o amenajare impozanta cu plante in zona de receptie, un aranjament simplu in sala de sedinte sau jardiniere la intrarea in cladire, noi putem da culoare si stil spatiului dumneavoastra cu plante si vase decorative.

Plantele aduc un plus estetic oricarui spatiu. In plus, cercetarile arata ca plantele pot face minuni pentru angajati, imbunatatesc cu prisosinta calitatea vietii acestora la birou, aducand beneficii uimitoare afacerilor dumneavoastra.

Viata poate fi atat de aglomerata si rapida incat nu avem deseori sansa de a admira natura. 80% dintre noi traim in zone urbane, unde ne petrecem 90% din timp in interior – aproape ca am uitat complet de natura. Plantele de interior ne pot ajuta sa ne reconectam la natura. Cu rezultate precum imbunatatirea sanatatii angajatilor, productivitate crescuta, plantele va pot ajuta sa va atingeti obiectivele intr-un mediu frumos, durabil si sanatos!

Deoarece elemente precum: computerele, imprimantele si mobilierul emit, in afara de dioxid de carbon si monoxid de carbon, un poluant interior care contribuie la sindromul de cladire bolnava (SBS), suntem cu atat mai determinati sa aplicam cele mai eficiente masuri pentru a reduce poluantii interiori si a creste calitatea vietii in cladirile de birouri.

Plantele de interior au beneficii mari pentru sanatate, un mediu de munca sanatos va creste semnificativ productivitatea angajatilor, avand un impact pozitiv asupra afacerii dumneavoastra.

Plantele de interior nu stocheaza energie, ele o reflecta. Plantele, in special Peretii Verzi, ajuta la racirea activa a aerului, oferind angajatilor dumneavoastra un mediu confortabil in care sa lucreze.

WorldGBC raporteaza o scadere de 66% a performantei personalului ca urmare a zgomotului distractiv. Plantele de interior ajuta la reducerea zgomotului, actionand ca izolare suplimentara intre spatii.

Plantele de interior sunt o abordare moderna si durabila a designului interior.  Ca oameni, avem o nevoie innascuta de a ne conecta cu natura, cunoscuta sub numele de „biofilie”. Plantele verzi ne ofera sentimente de calm si relaxare, perfecte atunci cand muncim din greu pentru atingerea obiectivelor de afaceri. Fara sa ne dam seama, ne resetam „butonul de atentie”, permitandu-ne sa lucram mai bine, mai mult timp, in timp ce ne simtim si mai fericiti. Companiile cu plante sunt percepute ca demne de incredere, calde si primitoare, stabile, bine conduse si preocupate de bunastarea personalului. Mediul de lucru ar trebui sa fie perceput ca un atu care sa permita productivitate si performante excelente in afaceri. Plantele de interior sunt un mod simplu si accesibil de a realiza acest lucru! De asemenea, puteti creste punctajul pentru a deveni o cladire GREEN datorita plantelor verzi. Dezvoltatorii de cladiri, proprietarii si investitorii descopera, de asemenea, valoarea pe care si-o adauga afacerii – de a livra cladiri verzi si sanatoase. Personalul este cea mai valoroasa resursa in majoritatea organizatiilor, de obicei reprezentand 90% din costurile operationale, astfel incat chiar si o imbunatatire de 1% a productivitatii poate avea un impact major privind competitivitatea oricarei afaceri. Plantele de interior sunt o solutie simpla, accesibila si frumoasa a problemei SBS. Un studiu UTS a descoperit ca trei-sase plante de interior pot reduce COV-urile. Plantele absorb COV-urile si dioxidul de carbon si elibereaza oxigenul, permitand medii de munca mai sanatoase si mai durabile pentru oamenii tai! In plus, plantele interioare satisfac nevoia innascuta a oamenilor de a se conecta cu natura.