Luxury Floral & Plant Service for Special Clients

Daca sunteti in cautarea unui mod de a avea minunate flori proaspete, va propunem abonamentele saptamanale cu livrare acasa sau la birou.

Un membru al echipei AZAY DESIGN, care va deveni consultantul dumneavoastra personal, se va intalni cu dumneavoastra pentru a discuta despre stil, preferinte si spatiul ce urmeaza a fi decorat.

Va oferim o propunere personalizata pentru service floral pe baza programului dumneavoastra (saptamanal, bisaptamanal sau lunar).

Florile pot vorbi pentru dumneavoastra! Acestea pot arata oamenilor ca ii apreciati, ca va pasa, ca doriti o relatie de afaceri pe termen lung.

In baza unui ABONAMENT BUSINESS, vom gestiona cu maiestrie si eleganta onorarea aniversarilor importante ale partenerilor dumneavoastra de afaceri. De aceea, va punem la dispozitie o echipa dedicata, cu experienta, care sa gaseasca cele mai potrivite cadouri, optiunile variind de la buchete de flori spectaculoase pana la plante in ghivece, pe care sa le oferiti partenerilor sau clientilor dumneavoastra. Fie ca veti avea nevoie de cadouri florale impresionante sau de plante arhitecturale pentru clientii importanti sau de cadouri promotionale menite sa creasca gradul de constientizare si notorietate a marcii dumneavoastra, managerul de proiect va fi disponibil sa va consilieze in aceste alegeri.

Buchetele de flori, realizate cu maiestrie sau plantele spectaculoase vor fi livrate direct la usa destinatarului, fiind astfel o optiune eleganta pe care o puteti integra in programul de fidelizare a clientilor si de mentinere a increderii partenerilor.

Steve Jobs spunea ca lucrurile mari in afaceri nu sunt niciodata facute de o singura persoana, ci de o echipa de oameni. Astfel, pentru cea mai importanta resursa a companiei – angajatii dumneavoastra – va propunem o solutie practica si la indemana pentru a le arata ca sunt importanti in cadrul companiei si cat de mult conteaza pentru dumneavoastra – buchete oferite angajatelor companiei cu ocazia zilelor de nastere.

De astazi nu trebuie sa va mai faceti griji ca nu aveti timp sa achizitionati un cadou floral sau din plante pentru angajatele dumneavoastra, ne vom ocupa noi.

Tot in sensul mentinerii unei bune colaborari cu partenerii dumneavoastra de afaceri si a unei bune relatii cu clientii valorosi, iti propunem un abonament ce consta in oferirea unui cadou cu ocazia zilei de nastere sau a onomasticii, reprezentand un voucher valoric pentru flori sau plante.

Va punem la dispozitie variante personalizate si adaptate, pentru a va consolida si mentine parteneriatele de afaceri.

NE GASESTI PE PLATFORMELE MARKETPLACE:

LogoEmagViziteaza site-ul Azay-design.ro pe ShopMania www.cel.ro

Nu, multumesc. Data viitoare.
100% secure your website.