cladiri de birou cu gradina si spatii verzi amenajate

Scopul nostru este sa amenajam spatiul indicat de client astfel incat sa faca o diferenta in viata acestuia. Propunem un design ecologic pentru spatiile verzi, practici de intretinere progresive, de ultima generatie, cu impact nociv redus asupra mediului.

AZAY DESIGN pune la dispozitie un manager de cont dedicat care preia cererile clientilor si le transmite in timp real membrilor echipei noastre aflati pe teren. Echipele noastre planifica totul in cele mai mici detalii pentru a asigura un serviciu ireprosabil si fara surprize.

Echipa de peisagisti va propune o amenajare peisagera care sa aduca natura si mai aproape de cladirile de birouri, ducand la o simbioza urbana.

Viata poate fi atat de aglomerata si rapida incat nu avem deseori sansa de a admira natura. 80% dintre noi traim in zone urbane, unde ne petrecem 90% din timp in interior – aproape ca am uitat complet de natura. Plantele ne pot ajuta sa ne re-conectam la natura. Cu rezultate precum imbunatatirea sanatatii angajatilor, productivitate crescuta, spatiile verzi cu plante din zonele de recreere exterioare create special pentru angajatii dumneavostra va pot ajuta sa va atingeti obiectivele de businees intr-un mediu frumos, durabil si sanatos!