spatiu verde amenajat cu plante, flori si copaci

De milenii, gradinile au inspirat mintile creative, inclusiv pe cele ale designerilor. Moda si florile au colaborat gratios intotdeauna. Este ca un parteneriat natural, un fel incantator de polenizare incrucisata.

Pasiunea pentru gradini ii caracterizeaza in egala masura si pe arhitectii si designerii de interior, toti fiind influentati de formele delicate sau dramatice ale naturii.

Proiectul de design este prima etapa a amenajarii spatiului sau curtii dumneavoastra si incepe cu viziunea dumneavoastra despre cum trebuie sa arate spatiul sau gradina perfecta. De aceea, colaboram indeaproape cu dumneavoastra pentru a realiza un proiect frumos, care va imbogati viata dumneavoastra, adaugand plus valoare spatiului respectiv.

Fiecare spatiu verde este unic, astfel si pentru noi, fiecare proiect este un nou inceput. Fara modele predefinite, fara reciclarea proiectelor anterioare. Echipa noastra experimentata de designeri, horticultori si manageri de proiect va lucra pentru a intelege ce inseamna un spatiu amenajajat cu gust floral pentru tine.

NE GASESTI PE PLATFORMELE MARKETPLACE:

LogoEmagViziteaza site-ul Azay-design.ro pe ShopMania www.cel.ro