Plantele dau o nota personala unui spatiu, aducand un plus de caldura si de familiaritate. Fie ca alegem plante naturale care purifica si imbunatatesc calitatea aerului sau plante artificiale care infrumuseteaza incaperile, amenajarea cu plante este metoda cea mai sigura pentru a crea un mediu de lucru placut, dar si elegant.

Plantele artificiale constituie o alternativa buna in locurile in care factorii de mediu –  temperaturile variabile, curentul sau lumina insuficienta – impiedica dezvoltarea naturala a plantelor.

Materialele utilizate la fabricarea plantelor artificiale sunt rezistente si de calitate avansata, ceea ce inseamna ca va veti bucura o perioada foarte lunga de acestea fara costuri suplimetare sau timp investit in ingrijirea acestora. Plantele artificiale au avantajul major ca nu necesita ingrijire speciala, trebuie doar sa le stergem de praf.

Plantele artificiale nu au nevoie de apa, aer sau lumina soarelui pentru a supravietui. Deci, cand sunteti in vacanta sau la serviciu, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la udarea plantelor. Deoarece plantele artificiale nu au nevoie de lumina solara, le puteti aseza oriunde doriti, poate fi intr-o camera plictisitoare sau intr-un loc care primeste lumina solara minima. Nu este nevoie sa va faceti griji cu privire la atacurile de insecte si daunatori care vor strica perfectiunea si cresterea plantei dumneavoastra sau putregaiul trunchiului din cauza plantatoarelor inundate.

Plantele artificiale nu sunt sensibile la schimbarea amplasarii. Le puteti muta oricand doriti si le puteti plasa oriunde doriti. Acest lucru va permite sa va jucati cu designul dumneavoastra si sa dati un aspect nou incaperii. De asemenea, cu usurinta le putem pune intr-un ghiveci nou, in cazul in care preferati o forma, o culoare sau un aspect nou.

In functie de amplasare, va propunem o gama larga de plante de calitate superioara pentru interior sau exterior, cu filtru UV sau fire-retardant.

Tehnologiile avansate au determinat productia de plante artificiale cu un aspect natural, deseori acestea fiind considerate plante naturale. Datorita culorilor realiste si a detaliilor frumoase, este aproape imposibil sa deosebim aceste produse de cele naturale.