COMANDĂ

AZAY DESIGN considera ca florile sunt arta vie si de aceea echipa noastra lucreaza fiecare proiect cu mare grija, asigurandu-se ca ofera servicii de calitate companiilor si persoanelor fizice din intreaga tara.

Florile conservate sunt produse 100% naturale, care au trecut printr-un proces de conservare pentru a-si mentine frumusetea si prospetimea fara a fi nevoie de apa sau lumina soarelui. Un lichid de conservare inlocuieste seva si apa din planta, creand un produs unic si 100% natural. Florile si plantele conservate sunt o alternativa buna la florile naturale, acestea ramanand frumoase si neschimbate luni intregi, fara udare, lumina si fara intretinere.

Serviciile noastre variaza de la crearea de buchete din flori stabilizate, realizarea de tablouri din muschi si licheni stabilizati sau decorarea unor intregi spatii de viata sau de lucru cu plante stabilizate.

Pentru ca tot ceea ce este special in viata ar trebui sa dureze pentru totdeauna, plantele stabilizate sunt optiunea cea mai potrivita pentru a decora un spatiu in care oamenii sa se simta bine si care sa transmita incredere si durabilitate.